top of page
2017_460_Mercury_fjl_683alt2.jpg

BÅTAR

Vi på Hamnmagasinet säljer båtar av märkena HR, Linder, Arronet samt Pioner och Capelli. Läs mer om dem och vilka modeller vi har hemma på denna sida. Klicka på knappen nedan för att se vilka båtpaket vi har till salu just nu.

Anledning till att du ska välja en HR 

• Svensktillverkad med hög kvalitet.
• Moderna och prisvärda båtar.
• 40 års erfarenhet av båtproduktion.
• 3 års garanti på plastarbeten.
• HR boat har ett starkt återförsäljarnät.
• Serviceinriktat företag med kunnig personal.
• Leveranser med egen transport, vilket medför säkra leveranser och transporter enligt tidplan.


http://hrboat.com

Båtar vi har hemma:

HR 442 SC

HR 480 SC

HR 532 CC

HR 575 CC

HR 602 BR

HR Fish 5.5

logga.jpg
linder-logo.jpg

Linder tillverkar båtar och kanoter i ett material som är ständigt kretslopp, Aluminium. Det skall vara lätt att ro och stabilt även när du sätter en motor i aktern. Båtarna väger lätt och kräver därför mindre energi för att drivas. Materialet ihop med välformade skrov har gett Linder flera omnämnanden som ”bäst i klassen” Den aluminiumlegering de använder är stark, lätt och
återvinningsbar! Rengör gör du lätt med vatten och svamp, möjligen lite såpa. Båtarna är svensktillverkade från Småland.


http://linder.se/

Båtar vi har hemma:

Inkas 425

Inkas 525

Fishing 440

Arkip 530

Arronet_Aluminiumbåtar_logo.jpg
Skärmklipp.PNG

Arronet båtar tillverkas i Öregrund. Materialet aluminium är noga utvalt och återvinningsbart och de strävar efter så vacker yta som möjligt i deras aluminium.  Arronet anpassar allt material enligt egna ritningar och skär plåten i egen skärmaskin enligt kundens önskemål. Båtarna är handgjorda och tål tuffa påfrestningar tack vare en stark konstruktion. Skulle båten vattenfyllas flyter den ändå, eftersom den är försedd med luftkuddar. I en Arronet-båt får du både körglädje och en överraskande stabilitet i ett. De tillverkar alla båtmodeller i saltvattenbeständigt marinaluminium, med förstärkta skrov och ett minimum av åldrande material.

http://arronet.se/

Båtar vi har hemma:

18C

18 SPO

1.jpg

Pioner är en båt som skall vara praktisk och enkel att äga. Båtarna är rotationsgjutna i polyeten med UV-stabilisator och konstruerade att tåla krävande förhållanden. Polyeten är ett miljövänligt material som är 100 % återvinningsbart. Båtarna är slitstarka, fodrar minimalt med underhåll och har lång livslängd. Båtarna upfyller EU-deriktiv och EU-förordning för CE-märkning. Båtarna har en konstruktion med dubbelt skrov vilket ger mjuk gång, god bärkraft och flytkraft samt trygghet. Detta gör det lättare att röra sig i båten men också att ta sig i och ur båten. Båtarna tillverkas i Norge.

http://pionerboat.se/

thumbnail_pioner_728x90.png

Båtar vi har hemma:

8 Mini Vit

10 Classic Vit

14 Active Mörkgrå

16 Explorer Mörkgrå

17 Flexi Mörkgrå

Steady 260 Mörkg

sweboat.jpg
bottom of page