BÅTAR

Vi på Hamnmagasinet säljer båtar av märkena Stabicraft, AMT, Linder, Arronet samt Pioner. Läs mer om dem och vilka modeller vi har hemma på denna sida. Klicka på knappen nedan för att se vilka båtpaket vi har till salu just nu.

Alla våra båtar finns utställda på Jan Österbergs Bil

- Mariagatan 37 Mariestad

Välkomna in och kika!

Stabicraft är Nya Zeelands största båttillverkare och var först ut med att kombinera positiv flytkraft tillsammans med individuellt ihopsvetsade pontoner. Detta ger båtarna styrka, stabilitet, säkerhet, komfort, prestanda och grym hållbarhet. Under transport skapar Stabicrafts unika skrov en kudde av vatten under varje ponton, vilket gör transport även i grov sjö mjuk och behaglig. När man tar beslutet att äga en båt vill man ha en båtbyggare som sätter säkerhet och pålitlighet över allt annat. Med Stabicraft är säkerheten allt.

Vissa båtar flyter bättre än andra. Det kallas design.


http://www.stabicraft.se

Båtar vi har hemma:

Skräddarsys och beställs efter dina önskemål. 

2400 Supercab samt 2750 Ultra Centrecab finns för provkörning i Mariestad. Ring till oss för att boka tid.

Ett nära samarbete -

Hamnmagasinet i Mariestad AB och Stabicraft Scandinavia.

Stabicraftbåtarna tillverkas i Nya Zealand och kommer till Sverige för slutmontering. Hamnmagasinet ansvarar för installation och montering av motorer, utrustning och elektronik samt all service. Vi har i dagsläget levererat färdiga båtar till Sverige, Norge, Tyskland och Danmark.

 

Upplev Stabicraft

Stabicrafts potondesign gör det möjligt för medpassagerare att röra sig fritt på däck både vid transport i hög fart samt under fiske. Få båttillverkare på marknaden kan matcha Stabicrafts stabilitet och säkerhet. Förutom hög säkerhet och makalösa sjöegenskaper ger Stabicrafts unika design starka båtar som verkligen tål tuffa tag.

-Vissa båtar flyter bättre än andra. Det kallas design.

AMT står för Advanced Marine Tech.

En AMT är mycket noga genomtänkt.

Vi vågar påstå att varje AMT håller högst kvalitet och funktionalitet i sitt segment. AMT är en båt som de allra mest krävande båtägarna rekommenderar.

Varje detalj och varje linje har kommit till för att ge kvalitet, komfort och goda sjöegenskaper. Teamet som konstruerar och bygger AMT i Finland har under 30 år byggt över 30 000 båtar.

AMT-båtarna har välbalanserade, tysta och starka dubbelskrov som ger goda sjöegenskaper även under mycket tuffa förhållanden. Det här är båtar som kombinerar körglädje med en säker gång i alla situationer.

Ett av våra signum är den ovanligt höga utrustningsnivån redan i standardutförande. Här finns gott om förvaringsutrymmen och smarta lösningar.


http://amtboats.se/

Båtar vi har hemma:

AMT 190 R

AMT 190 BR

Linder tillverkar båtar och kanoter i ett material som är ständigt kretslopp, Aluminium. Det skall vara lätt att ro och stabilt även när du sätter en motor i aktern. Båtarna väger lätt och kräver därför mindre energi för att drivas. Materialet ihop med välformade skrov har gett Linder flera omnämnanden som ”bäst i klassen” Den aluminiumlegering de använder är stark, lätt och
återvinningsbar! Rengör gör du lätt med vatten och svamp, möjligen lite såpa. Båtarna är svensktillverkade från Småland.


http://linder.se/

Båtar vi har hemma:

Arkip 460

Arkip 530 BR
Sportsman 445 Max
Fishing 440

Arronet båtar tillverkas i Öregrund. Materialet aluminium är noga utvalt och återvinningsbart och de strävar efter så vacker yta som möjligt i deras aluminium.  Arronet anpassar allt material enligt egna ritningar och skär plåten i egen skärmaskin enligt kundens önskemål. Båtarna är handgjorda och tål tuffa påfrestningar tack vare en stark konstruktion. Skulle båten vattenfyllas flyter den ändå, eftersom den är försedd med luftkuddar. I en Arronet-båt får du både körglädje och en överraskande stabilitet i ett. De tillverkar alla båtmodeller i saltvattenbeständigt marinaluminium, med förstärkta skrov och ett minimum av åldrande material.

http://arronet.se/

Båtar vi har hemma:

18 SPO

16 SP

Pioner är en båt som skall vara praktisk och enkel att äga. Båtarna är rotationsgjutna i polyeten med UV-stabilisator och konstruerade att tåla krävande förhållanden. Polyeten är ett miljövänligt material som är 100 % återvinningsbart. Båtarna är slitstarka, fodrar minimalt med underhåll och har lång livslängd. Båtarna upfyller EU-deriktiv och EU-förordning för CE-märkning. Båtarna har en konstruktion med dubbelt skrov vilket ger mjuk gång, god bärkraft och flytkraft samt trygghet. Detta gör det lättare att röra sig i båten men också att ta sig i och ur båten. Båtarna tillverkas i Norge.

http://pionerboat.se/

Båtar vi har hemma:

12 Maxi

14 Active

15 Allround 

Multi III

BESÖK OSS

Kajgatan 1

542 30 Mariestad

Västra Götaland Sweden

ÖPPETTIDER VINTER/VÅR 2021

 VARDAGAR  10:00-17:00

LUNCHSTÄNGT 12.00-13.00

LÖRDAG 10.00-14.00

SÖNDAG STÄNGT

VERKSTADSPERSONAL   08:00-17:00 (vardagar)

 

TELEFON

BUTIK:   0501 - 39 31 30

VERKSTAD:  0501 - 39 31 32